Trek - LIVESTRONG projekt

Written by Luka.

 

trek_livestrong_2

Trek-LIVESTRONG Development Team stvoren je kao projekt za pomoć  u razvoju sljedećih generacija velikih mladih biciklista. Ove godine, u nastojanju da daju potporu Lancu Armstrongu tjekom povijesnog povratka u profesionalni biciklizam i pokretanje kampanje širom svijeta protiv raka, tim će nositi s ponosom LIVESTRONG na dresovima, te pomagati u širenju svijesti za globalnu borbu protiv raka.

trek_livestrong_3Lance Armstrong Foundation (LAF) borise za 28 milijuna ljudi diljem svijeta koji žive s rakom danas. Tu se može - i treba biti - život poslije raka za više ljudi.

 

To je razlog zašto je LAF s ljudima u trenutku dijagnosticiranja, dajući ljudima resurse i podršku koja im je potrebna u borbi protiv raka. LAF nalazi inovativne načine za podizanje svijesti, a tu je i fond za istraživanje raka. LAF povezuje ljude i zajednice na pogon društvenih promjena i poziva državne, nacionalne i svjetske vođe da pomognu u borbi protiv ove bolesti. Bilo tko, bilo gdje može se pridružiti borbi protiv raka.

 

trek_livestrong_4