Rekordan broj natjecatelja!

Written by Luka.

torta_smallSa zadovoljstvom i velikim ponosom možemo objaviti da za natjecateljsku sezonu 2010. imamo licenciran rekordan broj natjecatelja, točnije nas 30 (www.hbs.hr). Puno je tu detalja koji nas vesele. Biti će jako zanimljivo vidjeti borbu u kategoriji veterana između nekih već starih, iskusnih vukova (T.B.; op.a.) i još neoženjenih veterana (Z.K.; op.a.). Zatim, veseli nas povratak naše donedavno najveće zvijezde u Elite kategoriju. Kaže da je spreman pokazati Filipu da još nije za otpis... Filip ulazi u sezonu sa velikim očekivanjima i radom sa novim trenerom. Drago nam je da se možemo pohvaliti i jednim transferom iz susjednih prijateljskih klubova (A.D.; op.a.) te jednim povratkom u naše redove nakon prošlosezonskog izbivanja (B.T.; op.a.).

Međutim, više od svega, veseli nas slijedeće: 4 kadeta i 6 početnika! Mlade nade, neki od njih već sada pokazuju veliki potencijal, nekima je ovo tek prva sezona... Ali sigurni smo da iz svega toga može izaći samo nešto jako dobro i da ćemo u budućnosti uz Filipa imati još nekoliko vrhunskih sportaša u klubu.

Nas pravih rekreativaca je sve manje, ali tako je i prirodno, jer manje nas je samo zato što mnogi polako prelaze u natjecateljske vode...