Mala škola biciklizma

Written by Luka.

treninzi

Ovim putem Šišmiši pozivaju svu djecu stariju od 12 godina te njihove roditelje da se pridruže klupskim treninzima te unaprijede svoje fizičke, psihičke, tehničke i motoričke sposobnosti kako na biciklu, tako i u svakodnevnom životu.

Datum početka treninga je 03.12.2015. godine te će treninzi biti raspoređeni u dva fiksna tjedna termina - utorkom i četvrtkom u 20:00h u prostoru Outfit centra Samobor, Hrvatskih branitelja 7, Samobor.

Osim dva fiksna termina treninga, prema dogovoru i ovisno o vremenskim uvjetima vikendom će na rasporedu biti treninzi na otvorenom. Kompletan program sastavljen je od treninga u dvorani, treninga na otvorenom bez bicikla te treninga na otvorenom s biciklom. Treninge će voditi najbolji samoborski biciklist Filip Turk uz pomoć ostalih članova kluba.

Pozivamo sve zainteresirane roditelje i djecu na sastanak i prvi trening koji će se održati u četvrtak, 3.12.2015. u prostoru Outfit centra Samobor s početkom u 20:00h. Na sastanku ćemo Vas upoznati s načinom rada kluba te Vam predstaviti plan i program male škole biciklizma.

Sve informacije možete dobiti na:

  • e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • mob. +385 98 9537 659 (Filip)